Bästa hundförsäkringen logo

Bästa hundförsäkringen bakgrund

Svedea hundförsäkring


För dig som letar efter ett bra bolag att försäkra hund hos så är Svedea ett prisvärt val att överväga.

Svedea är ett bra val

Som en ledande jämförelsesajt rekommenderar vi Svedeas hundförsäkring, där 95% av alla skador hanteras inom ett dygn för att du inte ska vänta i onödan, din hund är fullförsäkrad oavsett veterinärvårdsbelopp genom hela livet, och du får tryggt hundägarskap med full uppbackning av specialister samt inkluderande ersättningar för allt från medicinkostnader, MR- och CT-undersökningar, tandvård, kejsarsnitt, kastration, ledsjukdomar, ledimplantat, övriga rygg- och ledsjukdomar, dolda fel, veterinärvårdsbesök hos FirstVet, plastikoperationer, till avlivning och kremering.

Djurförsäkring för hund

För en hundägare finns inget värre än att se sin fyrbenta vän lida. Med Svedea slipper du oroa dig för långa väntetider vid skador. 95 % av alla skador hanteras inom ett dygn, vilket gör att du kan fokusera på din hunds välmående istället för byråkrati och pappersexercis. Tack vare denna snabba hantering minimeras stressen och du kan ägna all energi åt att ta hand om din hund.

Hos Svedea väljer du själv vilket veterinärvårdsbelopp du har behov av, och det följer hunden hela livet. Det betyder att din hund är fullförsäkrad, oavsett veterinärvårdsbelopp, och du behöver inte oroa dig för fasta paket. Detta unika upplägg ger dig friheten att välja exakt det skydd din hund behöver, utan att kompromissa. Från tandvård till kejsarsnitt, plastikoperationer till behandling av ledsjukdomar, är allt inom räckhåll.

Tryggt hundägarskap handlar inte bara om att täcka medicinska kostnader; det handlar om att ha någon som förstår dina behov. Hos Svedea får du full uppbackning av personliga specialister som gärna delar med sig av sina kunskaper. Dessutom ingår digitala veterinärvårdsbesök hos FirstVet, och även omständigheter som avlivning och kremering hanteras med respekt och omsorg. Du är inte ensam i ditt hundägarskap, med Svedea får du en partner som ser till ditt och din hunds bästa intressen.

Djurförsäkring hund hos Svedea

Omdöme

Bästa hundförsäkringen bakgrund