Bästa hundförsäkringen logo

Bästa hundförsäkringen bakgrund

Hedvig hundförsäkring


För dig som letar efter ett bra bolag att försäkra hund hos så är Hedvig ett prisvärt val att överväga.

Hedvig är ett bra val

Med Hedvigs hundförsäkring får du och din hund ett generöst skydd som täcker allt från vård- och behandlingskostnader inklusive dolda fel upp till 160 000 kr, obegränsade vårdsamtal med auktoriserade veterinärer, enkelt och tryggt försäkringsskydd för både valpar och äldre hundar utan karenstid, och dessutom inkluderar särskilda förmåner som ersättning för medfödd eller ärftlig sjukdom, tandvård, sorgbearbetning, kostnader för komplikationer vid förlossning och mycket mer – allt i en designad lösning för att göra livet enklare för dig och din bästa vän.

Djurförsäkring för hund

Hundägare vet att våra fyrbenta vänner behöver lika mycket omsorg och skydd som vilken familjemedlem som helst. Med Hedvigs hundförsäkring får du ett generöst skydd som omfattar upp till 160 000 kr för vård- och behandlingskostnader, inklusive dolda fel som inte kunnat upptäckas tidigare. Från undersökning och behandling vid sjukdom och olycksfall till ersättning för medfödd eller ärftlig sjukdom, samt dolda fel - allt är designat för att göra livet enklare för dig och din hund.

Vill du ha tillgång till veterinärvård var och när som helst? Hedvigs hundförsäkring inkluderar obegränsade vårdsamtal till auktoriserade veterinärer, tack vare ett samarbete med FirstVet som har kartlagt alla svenska veterinärkliniker. Oavsett om det handlar om en enkel konsultation eller en remiss till rätt klinik, är du och din hund alltid i goda händer. Dessutom är det enkelt och tryggt att försäkra både valpar och äldre hundar, och om du byter till Hedvig från en likvärdig försäkring gäller skyddet från första dagen, utan karenstid.

Det som verkligen sätter Hedvigs hundförsäkring i en klass för sig är de extra förmånerna som tandvård, sorgbearbetning, ersättning vid komplikationer under förlossning och mycket mer. För de hundägare som verkligen vill ha ett omfattande skydd som täcker alla eventualiteter, från kastrering och sterilisering vid sjukdom eller skada till medicin och behandling som strålning och kemoterapi, så är Hedvig ett självklart val. Gör livet enklare för dig och din bästa vän och utforska de många fördelarna med Hedvigs hundförsäkring idag.

Djurförsäkring hund hos Hedvig

Omdöme

Bästa hundförsäkringen bakgrund
Intresserad av Hedvig?

SE DITT PRIS