Bästa hundförsäkringen logo

Bästa hundförsäkringen bakgrund

ICA Försäkring hundförsäkring


För dig som letar efter ett bra bolag att försäkra hund hos så är ICA Försäkring ett prisvärt val att överväga.

ICA Försäkring är ett bra val

Med ICA:s hundförsäkring får du inte bara omfattande skydd som inkluderar allt från veterinärvård och digital rådgivning till rehabilitering och dolda fel, utan också anpassade alternativ för allt från valpar till äldre hundar, möjlighet att lägga till livförsäkring, karensfri övergång om du byter försäkring och extra ICA-bonus för stammiskunder, allt i en av marknadens mest prisvärda försäkringspaket.

Djurförsäkring för hund

ICA:s hundförsäkring är ett av marknadens mest prisvärda val och ger ett heltäckande skydd för din hund oavsett ålder eller ras. Du får tillgång till veterinärvård, receptbelagd medicin, och exklusiv rehabilitering som hundsim och massage. Dessutom ingår digital rådgivning via FirstVet och möjlighet att lägga till en livförsäkring för din hund. Och om du byter till ICA:s hundförsäkring så är din hund försäkrad från dag ett och utan karenstid för olycksfall.

ICA förstår att varje livsskede har sina unika behov. För valpar erbjuds en dolda fel-försäkring som ger ett mer omfattande skydd vid vissa ledsjukdomar om hunden försäkrades innan fyra månaders ålder. För äldre hundar, finns särskilda försäkringsalternativ, anpassade för hundar över sju år. Och för importerade hundar finns möjlighet att försäkra din hund med ett svenskt veterinärintyg, allt anpassat för att ge din hund bästa möjliga omhändertagande.

Med ICA:s hundförsäkring kan du välja själv vilket veterinärvårdsbelopp och självrisk som passar dig och din hund bäst, och därmed påverka priset på hundförsäkringen. Som en trogen ICA-kund får du dessutom möjlighet att tjäna extra bonus på upp till 500 kronor om du har tre eller fler försäkringar hos dem. Inte konstigt att 8 av 10 kunder ger ICA betyg 9–10 i deras kundundersökningar!

Djurförsäkring hund hos ICA Försäkring

Omdöme

Bästa hundförsäkringen bakgrund
Intresserad av ICA Försäkring?

SE DITT PRIS