Bästa hundförsäkringen logo

Bästa hundförsäkringen bakgrund

Lassie hundförsäkring


För dig som letar efter ett bra bolag att försäkra hund hos så är Lassie ett prisvärt val att överväga.

Lassie är ett bra val

Som Sveriges nöjdaste djurförsäkring enligt Trustpilot, erbjuder Lassie inte bara skydd vid sjukdom och skada, utan även en app fylld med kurser från veterinärer och hundtränare för att förebygga problem, där du kan samla kunskapspoäng, hålla din hund hälsosam och spara pengar – en riktig win-win som ser till din fyrbenta väns hela liv, med alternativ som passar just er, från Mini till Stor, och möjligheten att sänka priset på din försäkring genom att arbeta preventivt i appen.

Djurförsäkring för hund

Är du på jakt efter en unik och pålitlig försäkring för din älskade hund? Lassie har vad du behöver! Med hjälp av Lassie-appen kan du inte bara försäkra din hund utan också förebygga skador och sjukdomar. Du kan samla kunskapspoäng, hålla din fyrbenta vän hälsosam och dessutom spara pengar. Lassie är inte bara en försäkring; det är en livsstil, utvecklad med veterinärer och hundtränare för att ge din hund det bästa livet möjligt. Och det bästa? Lassie har Sveriges nöjdaste djurförsäkringskunder enligt Trustpilot!

Vad exakt innebär en hundförsäkring hos Lassie? Du har alternativ som passar just din situation. Välj mellan Mini, Mellan och Stor, och få veterinärvård vid skada eller sjukdom upp till en viss summa varje år. Oavsett om din hund är en jakthund eller valp, finns det något för dig. Du kan även anpassa självrisken för att passa dina behov och budget. Från tandnedbrytningssjukdomar till led- och skelettsjukdomar, Lassie's försäkring täcker en mängd olika scenarier, inklusive kejsarsnitt och förlossningskomplikationer, med tydliga karenstider och självriskperioder.

Hos Lassie finns det försäkringsalternativ som täcker veterinärvårdskostnader upp till 160 000 kronor per försäkringsår – bland den största summan på marknaden! Du kan dessutom sänka ditt pris med upp till 500 kr per försäkring och år genom att jobba preventivt i appen. Försäkringen kan börja gälla direkt utan karenstid för valpar och när du byter från ett annat svenskt försäkringsföretag. Och glöm inte, Lassie är första försäkringen som belönar dig när du ger din hund alla förutsättningar för ett friskt liv.

Djurförsäkring hund hos Lassie

Omdöme

Bästa hundförsäkringen bakgrund
Intresserad av Lassie?

SE DITT PRIS