Bästa hundförsäkringen logo

Bästa hundförsäkringen bakgrund

FurryChamp hundförsäkring


För dig som letar efter ett bra bolag att försäkra hund hos så är FurryChamp ett prisvärt val att överväga.

FurryChamp är ett bra val

Med FurryChamp hundförsäkring får du inte bara bred täckning för både nya och tidigare besvär utan också attraktiva priser utan dolda klausuler, snabb digital ersättning, fria veterinärbesök via FirstVet och ett omfattande skydd som inkluderar akutvård, behandling av dolda fel, tandvård, cancerbehandling, rehabilitering och mycket mer – allt för att ge din hund den bästa möjliga vården genom hela livet.

Djurförsäkring för hund

FurryChamp finns där för dig och din hund genom livets alla skeden. Oavsett om din fyrbenta vän drabbas av sjukdom eller skada eller om du behöver hjälp med tidigare besvär så har FurryChamp en lösning. Med en bred täckning som inkluderar allt från tidigare besvär till akutvård så erbjuder FurryChamp attraktiva priser utan knep eller dolda klausuler. Allt detta med snabb ersättning och en fullständig digital upplevelse.

Hos FurryChamp får din hund ett omfattande skydd som inkluderar allt från veterinärrådgivning och fria veterinärbesök via FirstVet, till tandvård och avancerad diagnostik som MR- och CT-undersökningar. Försäkringen sträcker sig även till cancerbehandling och rehabilitering samt behandling av beteenderubbningar. Det unika med FurryChamp är att de även täcker dolda fel och sjukdomar eller skador som har inträffat inom 24 månader innan försäkringen började gälla. Och allt detta med en flexibel självrisk som du själv väljer.

Djurförsäkring hund hos FurryChamp

Omdöme

Bästa hundförsäkringen bakgrund
Intresserad av FurryChamp?

SE DITT PRIS